Berlijn Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Berlijn

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$21
PER DAG
18
PER DAG
Berlijn Autoverhuur - Vanaf 21 USD / Vanaf 18 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Berlijn

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Berlijn

4.6 stars

4.6 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 501 op onze klantenquête..

4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 

I even had a better car that the one I booked. Everything was fine from the internet booking process to the end of the trip.

-

De Berlijn Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Berlijn.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Berlijn en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Berlijn Tegel is de belangrijkste luchthaven van Berlijn. Het is gelegen in Tegel, 8km ten noordwesten van Berlijn stad. Luchthaven Tegel is uniek gemaakt door zijn terminal gebouw dat een zeshoekige vorm rond een open plein heeft.

Vervoer

Vervoer vanaf de luchthaven is geen probleem. Ongeacht de bagage die u vervoert, kunt u kiezen uit diverse vervoersmiddelen.

Taxi

Als u het terminal gebouw verlaat vindt u een heleboel taxi's. Het duurt ongeveer 30 minuten om het hart van de stad in een taxi bereiken. Ze hebben standaard tarieven, maar het is niet raadzaam om zomaar een taxi te kiezen. U moet een taxi nemen van professionele bedrijven.

Bus

Er zijn bussen in Berlijn die elke 10-15 minuten rijden, het duurt ongeveer veertig minuten naar het centrum. Ze rijden meestal van 5: 30 tot 23:00.

Autoverhuur

Er zijn goedkope autoverhuurbedrijven, waarbij je de auto kunt huren bureaus net buiten de luchthaven. Wanneer mogelijk kunt u gewoon een auto huren. Het zal uw tour naar het centrum vergemakkelijken omdat u alles in uw eigen tijd kunt plannen. Het huren van een auto online is ook mogelijk, en de verhuurbedrijven zijn gemakkelijk te vinden zodra u klaar bent. Het rijden in de auto naar het centrum moet geen probleem zijn, de luchthaven ligt vlak bij de snelweg zodat u snel in de stad bent. Daarnaast is op de luchthaven alles goed aangegeven zodat u gemakkelijk de weg zult vinden.

Berlijn reizen

Er zijn een aantal tours in Berlijn voor alle toeristen. AWanneer u geen auto wilt huren en toch een tour wilt maken, kunt u gebruik maken van een van de openbare tours. 

Ontdekkingstocht met de bus

U kunt het centrum van Berlijn goed verkennen met de bus, de bussen rijden de hele dag en bieden een gemakkelijke manier om alle bezienswaardigheden te kunnen bezichtigen. Ze zijn vrijwel overal te vinden en rijden vaak.

Andere tochten

Er zijn tal van boottochten in Berlijn in de zomer. Dit is een andere manier om te zien wat de streek te bieden heeft.

Echter, de beste manier u kunt genieten van uw tour reist door uzelf. Er zijn een paar voordelen in contact met een autoverhuurbedrijf en huur een auto, bijvoorbeeld;

 • U tour op uw eigen gemak. Geen haast om een tourbus te halen.
 • Wanneer je liever ergens wat langer blijft, of een specifiek doel heeft kunt u zo lang blijven als uw planning toelaat.
 • Als er iets is dat uw aandacht trekt langs de weg kunt u altijd stoppen en gaan kijken.
 • U heeft geen last van overlast veroorzaakt door medepassagiers.

 Berlijn beschikt over een breed scala aan toeristische bestemmingen. Sommige van degenen die buiten de stad liggen zijn duur om te ontdekken wat het vervoer betreft. Dit is de reden waarom; de beste optie zou zijn om een auto te huren. Autoverhuurbedrijven zijn altijd open, dus het treffen van regelingen voor een goedkope autohuur is mogelijk op elk moment van de dag.

Toeristische bestemmingen die u moet zien

Brandenburger Tor

Dit is een van de meest iconische Berlijnse stad symbolen. Het was aanvankelijk een douanekantoor, en het was een belangrijk onderdeel van de Berlijnse muur. Het werd een belangrijk onderdeel van de Duitse hereniging nadat de ringmuur werd gesloopt.

De televisietoren

De televisietoren is Berlijns hoogste structuur die beschikt over een restaurant en een observatie-platform. Het is een 368 meter hoog structuur die ook langzaam draait.

Er zijn talloze toeristische centra in Berlijn, die we hier niet allemaal kunnen benoemen. Andere liggen buiten de stad; u moet daarom bereid zijn te genieten van talloze Duitse toeristische attracties.

De Berlijn Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Berlijn over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Berlijn.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Berlijn.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Berlijn. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Berlijn met dagprijzen

  Luchthaven
  • Berlijn Brandenburg Luchthaven
  • Berlijn Schoenefeld Luchthaven
  • Berlijn Tegel Luchthaven
  Trein Station
  • Berlijn East Trein Station
  • Berlijn Trein Station Lehrter
  • Berlijn Spandau Trein Station
  Stad
  • Berlijn
  • Bernau
  • Brunswijk Berliner Platz 01
  • Ueberlingen

Een deel van Ecommerce Group Ltd